Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent la ieșirea din municipiul Tulcea. Traficul rutier sper satul Malcoci, îngreunat din cauza fumului (GALERIE FOTO)

ro

20 Jun, 2022 15:14 983 Marime text
Incendiu. Foto: ISU Delta TulceaAstăzi, în jurul orei 12:00, Inspectoratul pentru Situații de urgență “Delta” al Județului Tulcea, a fost sesizat prin apel la numărul unic de urgență 112, despre producerea unui incendiu de vegetație uscată cu posibilitate de propagare la o cultură de grâu, la ieșirea din municipiul Tulcea, în apropierea unor ferme agricole. 

Potrivit ISU Delta Tulcea, la fața locului au fost alocate două echipaje cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

„La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă atât la vegetația uscată, cât și la o cultură de grâu. Imediat colegii au chemat în sprijin încă un echipaj cu o autospecială de stingere de capacitate mare și au acționat coordonat pe mai multe flancuri pentru localizare și stingere. 
Din cauza fumului gros dar și pentru că incendiul se manifesta în apropierea D.J. 222C, ce face legătura între municipiul Tulcea și satul Malcoci, circulația auto a fost îngreunată. Un echipaj al Poliției Rutiere din cadrul IPJ Tulcea a fost la fața locului pentru a preîntâmpina un posibil eveniment rutier“ - a precizat Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea. 

Incendiu. Foto: ISU DELTA TulceaDupă aproximativ o oră, pompierii militari au reușit să stingă incendiul, iar în urma acestuia au ars aproximativ 8 ha de vegetație uscată și aproximativ 30 de ha din cultura de grâu și au fost salvate aproximativ 15 ha. 

Cauza probabilă a incendiului a fost un conductor electric defect de la un stâlp de electricitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii