Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în localitatea Horodnicu de Sus, județul Suceava (galerie foto)

ro

22 Oct, 2021 10:09 1188 Marime text
  • Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit astăzi, cu două autospeciale pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Horodnicu de Sus, județul Suceava.
Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că adăpostul de animale ardea generalizat. În incendiu, din păcate, au pierit mai multe animale și păsări de curte.
Din fericire, incediul nu a provocat victime omenești.

Cauza izbucnirii focului ar fi fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau deteriorat.

Mai departe, vă prezentăm datele oficiale transmise de ISU Suceava:

„Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Horodnicu de Sus.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat adăpostul de animale.

A ars adăpostul de animale, construit din lemn si acoperit cu azbest, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Au mai fost afectate și circa 30 de baloți de paie și zece metri liniari de gard din lemn. În incendiu au pierit doi porci, un cal și un vițel și s-au salvat un porc și 15 păsări de curte.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau deteriorat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 06:00.”

Sursă foto: ISU Suceava

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii