Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:19 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în localitatea Bălăceana, județul Suceava

ro

21 Oct, 2021 12:11 533 Marime text
  • Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii SVSU Bălăceana și Ilișești și o ambulanță SMURD au intervenit în localitatea Bălăceana, județul Suceava pentru a stinge un incendiu izbucnit la o gospodărie.

Incendiul ar fi izbucnit din cauza unui foc aprins într-un spațiu deschis cu scopul de a arde resturile vegetale. Fiind lăsat nesupravegheat, flăcările s-au extins rapid cuprinzând două anexe ale gospodăriei și ajungând la casa de locuit.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Iată informațiile oficiale oferite de ISU Suceava:

 „Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii SVSU Bălăceana și Ilișești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bălăceana.
La sosirea echipajelor, ardeau generalizat două anexe gospodărești, iar flăcările erau extinse și la casa de locuit.
Au ars șura și adăpostul de animale, construcție corp comun, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, precum și casa de locuit pe o suprafață de 50 mp. Au mai ars și s-au degradat bunuri materiale din interiorul clădirilor afectate de foc.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la un foc deschis în spații deschise, făcut pentru arderea resturilor vegetale și lăsat nesupravegheat.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 15:00.”

Sursă fotografii: ISU Suceava

Ti-a placut articolul?

Comentarii