Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în județul Bistrița-Năsăud. Patru gospodării, afectate. Pompierii și voluntarii se luptă cu flăcările (video)

ro

13 Apr, 2020 08:44 1970 Marime text

Detașamentul de Pompieri Bistrița și SVSU Șieut intervin în localitatea Sieuț la un incendiu izbucnit, din primele informații, la un grajd.

Incendiul a cuprins cu repeziciune patru gospodarii - patru case de locuit, fiecare cu anexe, grajduri, imobile situate foarte aproape unul fata de celălalt. Suprafața totala afectată de incendiu este, la o prima estimare, de peste 800 mp, transmite ISU Bistrița-Năsăud.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Două persoane în vârsta au suferit atacuri de panica, au primit primul ajutor la locul incendiului, nefiind transportate la spital.

Peste 35 pompieri militari și voluntari de la Detașamentul de pompieri Bistrita și Serviciile voluntare pentru situații de urgentă Șieuț, Șieu, Monor și Mărișelu cu șapte autospeciale de stingere, autospeciala de intervenție la înălțime și doua ambulante (SMURD și SAJ) au acționat pentru localizarea și lichidarea focarelor, concomitent cu protejarea vecinătăților - în ambele direcții sunt amplasate case de locuit și imobile foarte aproape de clădirile cuprinse de incendiu.

De asemenea, sub coordonarea comandantului intervenției, mai multe zeci de localnici au sprijinit intervenția pompierilor militari și voluntari, in incercararea de a proteja vecinătățile.


Sursă foto și video: ISU Bistrița-Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii