Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în curtea Bisericii Catolice din Timișoara. Au intervenit mai multe echipaje de pompieri

ro

17 Jul, 2022 09:20 753 Marime text
Pompieri în timpul intervenției. Foto: Facebook/IGSUÎn data de 16 iulie 2022, în jurul orei 23:50, pompierii din cadrul ISU Timiș au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la Parohia Catolică de pe strada I. Slavici din Timișoara.

Potrivit reprezentanților ISU Timiș, la incendiu s-au deplasat de urgență 21 de pompieri din cadrul celor două detașamente de pompieri din Timișoara cu 4 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de lucru și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

„La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta la podul și acoperișul unei anexe din curtea bisericii (pe o suprafață de aproximativ 120 mp) și într-o încăpere din anexă.

Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat în scurt timp, fără a se propaga la împrejurimi.
În jurul orei 00:35, incendiul a fost lichidat. Pompierii efectuează cercetări pentru a identifica cauza care a dus la producerea incendiului“ - au mai precizta reprezentanții ISU Timiș. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii