Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:57 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Pompierii lucrează la lichidarea incendiului. Focul s-a extins la o casă învecinată. Incendiu puternic la o casă din Năvodari! (video)

ro

29 Dec, 2016 18:00 3839 Marime text

Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu puţin timp la o casă din Năvodari.

Două autospeciale de la staţia de pompieri Midia intervin la faţa locului pentru a stinge incendiul care a izbucnit în podul unei case situate pe strada Liniştei nr.46. Din primele informaţii, nu au fost victime, însă focul este intensificat de vântul puternic.

UPDATE:
În sprijinul pompierilor de la staţia Midia a mai pornit şi un echipaj al Detaşamentului Fripiş din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pentru că focul s-a extins şi la o altă casă învecinată.

UPDATE 1:

În locuinţa cuprinsă de flăcări se aflau două persoane, soţ şi soţie. Se pare că femeia în vârstă de 75 de ani ar fi fost scoasă din flăcări, fără arsuri, dar cu lipotimie, potrivit medicilor aflaţi la faţa locului, însă bărbatul nu a fost încă recuperat de pompieri. În prima casă curpinsă de flăcări se află şi 3 butelii, aşa că riscul de explozie este ridicat. Pentru a preveni extinderea incendiului, alimentarea cu energie electrică pe stradă a fost oprită.

UPDATE 2:

Incendiul a fost localizat iar pompierii lucrează pentru lichidarea acestuia. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incediului izbucnit la cele două locuinţe din Năvodari.

Incendiul este încă în curs de lichidare. Una dintre case care are o suprafaţă de 500-550 mp, fiind afectată în totalitate, 50% din locuinţă fiind deja prăbuşită. Două anexe gospodăreşti au fost cuprinse şi ele de flacără, precum şi acoperişul celei de-a doua case. Din anexe, pompierii au salvat mai multe animale, dar şi materiale depozitate.  Cauzele producerii incendiului vor fi stabilite cu exactitate după lichidarea flăcărilor. Buteliile au fost scoase din casă, iar pompierii nu au găsit şi alte victime în locuinţă.


Ti-a placut articolul?

Comentarii