Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu pe Autostrada A3. Un tir a fost cuprins de flăcări pe banda de urgență

ro

10 Nov, 2023 08:31 728 Marime text
În data de 9 noiembrie 2023, la ora 23:15, un incendiu auto a avut loc pe Autostrada A3 Cluj, între localitățile Turda și Gilău, la kilometrul 45+047. Un autotren (TIR) a fost cuprins de flăcări pe banda de urgență. Nu au fost raportate victime în urma acestui incident.

Imediat după producerea evenimentului, echipele de intervenție au fost alertate și au ajuns rapid la fața locului. Pompierii, poliția și un echipaj de la Drumuri Naționale au lucrat împreună pentru a stinge incendiul și a gestiona situația într-un mod cât mai eficient și sigur.

Participanții la trafic au fost direcționați să circule doar pe o singură bandă, pentru a permite echipajelor de intervenție să acționeze în siguranță și să rezolve situația.

Eforturile coordonate ale pompierilor, poliției și altor autorități implicate au contribuit la limitarea pagubelor și la menținerea siguranței pe autostradă. Cu toate că evenimentele de acest gen sunt întotdeauna alarmante, promptitudinea și profesionalismul echipelor de intervenție sunt cruciale pentru gestionarea situațiilor de urgență și pentru protejarea vieților și bunurilor.


sursa: infotraficromania.ro 

Citește și:

Tragedie la o fermă din Bistrița. Un tânăr îngrijitor a murit într-un incendiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii