Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu la un service auto din Constanța. Mai multe mașini avariate. O mașină s-a făcut scrum! (GALERIE FOTO)

ro

24 Nov, 2022 07:42 3032 Marime text

UPDATE 

Cauza ar fi scurtcircuit electric la autoturismul care a ars în totalitate., transmit reprezentanții ISU Dobrogea. 

Un incendiu la un service auto s-a produs pe strada Gheorghe Haneș din municipiul Constanța, informează autoritățile!

Incendiul s-a produs după miezul nopții,  iar la fața locului s-au deplasat echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Reprezentanții ISU Dobrogea informează că a intervenit Detașamentul Palas cu 2 ASAS(Autospecială cu Apă și Spumă, S42; Detașamentul Fripis cu 1 ASAS și descarcerarea. 


De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipaje Poliție pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Este vorba despre o hală de aproximativ 1000mp. Echipajele de pompieri au acționat pe ambele părți, atât din interior cât și din exterior. În interior se aflau aproximativ 12 autoturisme. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum.  

La ora 00:47 incendiul a fost lichidat.  În interiorul halei se aflau 15 autoturisme. În urma incendiului 1 autoturism ars în totalitate, iar celalalte 14  afectate de temperatura și fum., transmit reprezentanții ISU Dobrogea. 

Hala avea o suprafață de aproximativ 1000mp, fiind afectați 650mp din zona unde își desfășoară activitatea service-ul auto.

foto: ISU Dobrogea 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii