Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la un fond forestier din județul Argeș. Pompierii au intervenit la fața locului

ro

11 Sep, 2023 18:29 822 Marime text
Sursă foto: ISU Argeș
  • Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni, au intervenit cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și accesorii de primă intervenție pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în apropierea fondului forestier din localitatea Ciofrângeni, satul Lacurile.

Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni, au intervenit cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și accesorii de primă intervenție pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în apropierea fondului forestier din localitatea Ciofrângeni, satul Lacurile, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

În sprijinul acestora s-au deplasat încă două echipaje de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Câmpulung cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de pădure și mijloace de stingere specifice ale unor astfel de incendii.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață mare de teren, în focare dispersate.

Până în momentul de față, a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 3 hectare, pompierii acționând pentru lichidarea ultimelor focare.

Totodată, prin intervenția operativă la fața locului, s-a reușit împiedicarea propagării flăcărilor la fondul forestier.

La fața locului au acționat și personal al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității și nu a fost necesară intervenția echipajelor de la Detașamentele Pitești și Câmpulung, solicitate în sprijin, a încheiat sursa citată.


Citește și:
155 de intervenții ale pompierilor din județul Iași în ultimele 72 de ore


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii