Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la Palatul Cercului Militar Național din București! Oficial de la MApN

ro

28 Oct, 2022 10:39 903 Marime text
Imagine de la un eveniment, foto: ZIUA de Constanța
 Vineri, 28 octombrie, în jurul orei 3.00, la Palatul Cercului Militar Național din București a izbucnit un incendiu, într-un spațiu tehnic de mici dimensiuni aflat la parterul clădirii, unde s-au aprins o perdea și o serie de cabluri telefonice.

Potrivit MApN, doi militari din cadrul Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, care asigurau paza Palatului Cercului Militar Național, au intervenit prompt pentru stingerea flăcărilor. Unul dintre ei a suferit arsuri în timpul intervenției, fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde se află în stare stabilă.

Pentru stingerea incendiului au intervenit, în jurul orei 03.20, și forțele ISU București-Ilfov, chemate prin apel la 112. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.35, fără a fi înregistrate pagube materiale majore.


Cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București. De asemenea, la nivelul Cercului Militar Național a fost numită o comisie administrativă pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui eveniment., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii