Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la o societate comercială! Risc de propagare la o clădire (FOTO)

ro

20 Sep, 2023 13:50 919 Marime text

Incendiu la o societate comercială din Oradea, azi, 20 septembrie!

Miercuri, 20 septembrie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei societăți comerciale, situată pe strada Garoafei, la intersecția cu strada Mihai Viteazul din municipiu.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 10.30, la fața locului fiind mobilizați în cel mai scurt timp, pompierii Detașamentului 1 Oradea.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, deșeuri depozitate în curtea firmei, existând riscul propagării incendiului la o clădire din imediata proximitate a focarelor, transmite ISU Bihor. 

Pompierii militari au stins incendiul în mai puțin de 10 de minute, însă, dată fiind cantitatea mare de deșeuri aflate în locul respectiv, au continuat să acționeze pentru căutarea eventualelor focare ascunse, precum și pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, până în jurul orei 12.00.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de scântei provenite de la un aparat de tăiere/sudură, a mai punctat sursa citată. 

Incendiul s-a soldat cu arderea unei cantități însemnate de deșeuri nereutilizabile, depozitate pe o suprafață de circa 20 de metri pătrați.



foto: ISU Bihor 



Citește și:

Incendiu izbucnit după ce un copil s-a jucat cu focul!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii