Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la o casă de locuit din municipiul Tulcea! Au intervenit pompierii ISU Delta (GALERIE FOTO)

ro

11 Apr, 2023 08:28 842 Marime text
Sursa foto: ISU Delta TulceaSalvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați ieri după amiază să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Tulcea.
 
Potrivit ISU Delta Tulcea, către locul intervenției s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea Ajunși la locul evenimentului, pompierii militari au localizat imediat incendiul, care se manifesta la podul casei, împiedicând astfel extinderea flăcărilor la întreaga construcție. 

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de coșul de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play“ - au mai precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii