Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la mai multe locuințe improvizate din Cluj! Mai multe persoane au avut nevoie de ajutor medical (GALERIE FOTO)

ro

28 May, 2022 08:21 858 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ISU Cluj
Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu petrecut pe strada Cantonului. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 3:25, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD de la Detașamentul 1.

 

Ulterior, forțele au fost suplimentate. Astfel, la fața locului se află patru autospecialele cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD și unul SAJ. Din fericire, toți locuitorii au reușit să se autoevacueze și nu există victime., transmite ISU Cluj. 



O femeie de aproximativ 50 de ani a suferit un atac de panică și este evaluată de echipajul SAJ. La o primă estimare, incendiul a distrus opt barăci, fiind localizat. Se lucrează pentru lichidare.

Imagine de la eveniment, foto: ISU Cluj
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 05.30.. Au ars 5 barăci în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Încă două au ars parțial, în timp ce pagube s-au înregistrat la alte patru locuințe improvizate de acest fel.
 


Trei persoane au suferit atacuri de panică și au fost consultate de echipajele medicale, fără a fi transportate la spital. Cauza probabilă este un scurtcircuit la instalația electrică a unei barăci., a mai precizat sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii