Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu într-un bloc de locuințe! Pagube semnificative

ro

29 Sep, 2023 08:24 1065 Marime text
imagine cu rol ilustrativ În cursul acestei nopți, în jurul orei 01:00, Detașamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui incendiu  izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe, situat pe strada Budvar, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

La locul solicitării au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 180 mp la nivelul acoperișului, cu pericol de propagare la întreg blocul și la cel învecinat, transmite ISU Harghita. 

Incendiul a fost lichidat prompt, după o oră, iar în urma acestuia a ars acoperișul, confecționat din grinzi de lemn cu învelitoare din tablă și țiglă, pe o suprafață de cca. 180 mp, înregistrându-se pagube în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Locatarii imobilului s-au autoevacuat, până la sosirea forțelor de intervenție. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Incendiu la o combină de treierat! Intervin pompierii (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii