Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu într-o gospodărie din municipiul Tulcea! (FOTO+VIDEO)

ro

15 Apr, 2024 08:14 678 Marime text
 
În această noapte, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit pe strada Ion Nenițescu, din municipiul Tulcea. 

Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului au fost deplasate trei autospeciale de stingere cu 18 subofițeri și un echipaj de prim ajutor SMURD. 

La scurt timp de la ajungerea primelor forțe de intervenție, salvatorii tulceni au lucrat pentru localizarea incendiului și protejarea proprietăților învecinate deoarece Riscul de propagare la altă locuință fiind unul ridicat din cauza construcțiilor foarte apropiate, transmite ISU Delta Tulcea. 

În urmă cu scurt timp incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia pagubele au fost rezumate în limitele găsite de echipajele de intervenție. 

Incendiul s-a manifestat în suprafață de aproximativ 300 m², au ars mai multe dependințe de pe trei proprietăți, o anexă și o locuință. 

Din fericire nu au fost înregistrate victime.  Cauza probabilă de producere a Incendiului a fost un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic, a mai punctat sursa citată. 



foto-video: ISU Delta Tulcea


Citește și:

Știri ConstanțaIncendiu în toiul nopții în stațiunea Mamaia! Panică în rândul a zeci de persoane, printre care și copii (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii