Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în judeţul Tulcea. Unde şi cu ce forţe de intervenţie acţionează pompierii

ro

02 Feb, 2021 14:48 1397 Marime text
  • Militarii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, împreună cu membrii Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nalbant, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință, din localitatea Trestenic.
  • Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite, iar pompierii au salvat restul locuinței și anexele din apropiere, a transmis ISU Delta Tulcea, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului. 
Un incendiu a izbucnit în localitatea Trestenic, județul Tulcea, astăzi, 02.02.2021, ora anunțării la 112 - 10:30.

Militarii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, împreună cu membrii Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nalbant, cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință, din localitatea Trestenic.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără la nivelul acoperișului locuinței, cu pericol de propagare la vecinătăți și anexele din gospodărie.
Incendiul a fost lichidat la ora 12:40.

A ars acoperișul casei pe o suprafață de 60 mp.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite, iar pompierii au salvat restul locuinței și anexele din apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijlocul de încălzire.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii