Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în județul Tulcea! De la ce a pornit focul (FOTO)

ro

01 Apr, 2023 09:51 1199 Marime text
foto: ISU Delta Tulcea Ieri, în jurul orei 15:30, la numărul unic de urgență 112, a fost solicitată intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească.

Către locul evenimentului, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.  În sprijin, a fost solicitat și ajutorul SVSU local., transmite ISU Delta Tulcea. 

Incendiul, ce se manifesta cu flacără deschisă la o anexă gospodărească, a fost lichidat în aproximativ 1 oră, fără ca focul să se extindă la casă și la celelalte magazii.


În urma incendiului, anexa a ars în totalitate pe o suprafață de aproximativ 30 mp.  Din fericire, nu s-au înregistrat victime., mai transmite sursa citată. 

Din primele cercetări la fața locului, cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit la instalația electrică.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii