Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în județul Sibiu! Au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor

ro

12 Nov, 2023 10:33 664 Marime text
Sursă foto: ISU Sibiu
  • ​Pompierii sibieni au intervenit aproape de miezul nopții, pe strada Aurel Popa, din municipiul Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu. 
     
Pompierii sibieni au intervenit aproape de miezul nopții, pe strada Aurel Popa, din municipiul Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. 

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul se manifestă cu flacără la acoperișului mansardei unui imobil de tip P+2E+M pe o suprafață de aproximativ 30 de mp. 

Incendiul a fost lichidat prompt, în limitele găsite, astfel nu s-a extins la întreg acoperișul imobilului. De asemenea în urma incendiului a fost afectat tavanul mansardei, pe o suprafață de aproape 50 mp. 

Cauza incendiului a fost efectul termic produs la coșul de fum neizolat termic față de materiale combustibile. 

Până la sosirea forțelor din imobil s-au autoevacuat 15 persoane care din fericire nu au avut nevoie asistență medicală, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Efectele codului Galben la Constanța: Creangă căzută pe firele de electricitate de pe strada Mircea cel Bătrân și copac căzut pe strada Răsuri (FOTO+VIDEO) 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii