Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în Iași. Doi bărbați reținuți de polițiști

ro

25 Oct, 2021 16:16 1377 Marime text
  • Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, Poliţiei Municipiului Iaşi şi Paşcani efectuează cercetări în urma întocmirii unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.
 
În seara zilei de 23 octombrie 2021, doi bărbați în vârstă de 39, respectiv 28 de ani, ar fi cumpărat o substanță inflamabilă cu scopul de a incendia ușa unui apartament aflat în municipiul Iași. După ce scopul a fost atins, aceștia au fugit de la locul faptei.
 
În urma incendiului provocat, o persoană a fost intoxicate cu fum, fapt pentru care aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital, ulterior a fost externată.
 
Cei doi bărbați au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore și introduși În Arestul I.P.J Iași, în data de 24 octombrie 2021. Li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare, iar la data de 25 octombrie 2021, vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale.
 
În continuare, vă redăm comunicatul transmis de IPJ Iași:
 
„O echipă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, Poliţiei Municipiului Iaşi şi Paşcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare. // Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti.
 
Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în seara zilei de 23 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, doi bărbaţi de 39 de ani, respectiv 28 de ani ar fi achiziţionat o substanţă inflamabilă de la o staţie peco din municipiul Paşcani şi s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iaşi, unde ar fi incendiat uşa unui apartament, după care ar fi fugit.
 
Urmare a incendierii, o persoană s-a intoxicat cu fum, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale, de unde, ulterior a fost externată.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 octombrie a.c., cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca la data de 25 octombrie a.c. să fie prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.”

Foto (cu rol ilustrativ): Arhivă Ziua de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii