Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu de amploare pe Centura București! Un autotren și o cisternă cuprinse de flăcări după un accident

ro

18 May, 2023 11:22 1217 Marime text
Sursa foto: ISU BIFUn autotren și o autocisternă au fost cuprinse de flăcări astăzi după un accident petrecut pe Centura București. 

Potrivit IPJ Ilfov, la data de 18 mai a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB Măgurele Jilava, Km 44,  arde o cisternă, posibil transport de mălai și un alt autotren de transport marfă.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Măgurele și ai Serviciului Rutier Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și echipaje SMURD și ambulanțe.

Polițiștii rutieri au asigurat perimetrul locului unde s-a produs evenimentul.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea unei persoane, care, la acest moment, primește îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului.

Se efectuează activități pentru identificarea și a altor posibile victime“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.


Pompierii ISU București-Ilfov au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Șoseaua de Centură între un TIR și o cisternă.

„Au fost alertate 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN și o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF. Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informații privind conținutul transportului.  Traficul în zonă este restricționat. Intervenția este în desfășurare, revenim cu informații“ - au mai precizta reprezentanții ISU Ilfov.

UPDATE

Potrivit IPJ Ilfov, în cadrul activităților desfășurate a fost descoperit în autotrenul care transporta fier vechi, cadavrul  carbonizat al unei persoane, posibil sofer.

ISU B-IF a menționat că până în acest moment au fost identificate două victime: o victimă conștientă care va fi transportată la spital, iar cea de-a două găsită decedată. Din informațiile preliminare cisternă transporta furaje, iar TIR-ul deșeuri metalice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii