Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu de amploare la un depozit de rumeguș din municipiul Buzău

ro

10 May, 2022 07:41 1176 Marime text
Pompieri în misiune. Foto cu rol ilustrativ: Facebook/ISU BuzăuPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Buzău au fost solicitați noaptea trecută să intervină la un incendiu izbucnit în municipiul Buzău. 

Din primele informații ardeau aproximativ 10 tone de rumeguș pe o suprafață de aproximativ 800 de mp, într-un depozit de cca. 6000 mp.

„Printre forțele și mijloacele participante s-au numărat 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 1 autospecială de lucru la înălțime, 1 autocisternă și o autospecială de descarcerare și peste 25 de salvatori. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău au făcut  eforturi maxime pentru eliminarea în prima faza a posibilităților de propagare ale incendiului la vecinătăți, la comanda intervenției aflându-se Prim-Adjunctul Inspectorului Șef, dl. Locotenent-Colonel Pascu Mihail Loren“ - au precizat reprezentanții ISU Buzău. . 

UPDATE: 

Potrivit ISU Buzău, în jurul orei 01:00 incendiul a fost localizat, au fost înlăturate posibilitățile de propagare, continuându-se cu acțiunile de stingere a incendiului până la această ora. La fața locului se află în prezent două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 pompieri. 

Ca și pagube estimative, pana la acest moment s-au estimat ca fiind distruse 45 tone de polietilena granule, 50 tone de rumeguș și un utilaj industrial, toate acestea pe o suprafață de aproximativ 1500 mp într-o hală de 6000 mp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii