Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu de amploare la mansarda unui hotel din Dej, județul Cluj (GALERIE FOTO)

ro

05 Oct, 2023 17:21 897 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU ClujPompierii din cadrul ISU Cluj au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la mansarda unui hotel situat pe strada Libertății din Dej.

Din informațiile existente, toate persoanele cazate în hotel au reușit să se evacueze.

„Intervenim până acum cu cinci autospeciale cu apă și spumă, două autoscări și două ambulanțe SMURD. Misiunea este în dinamică“ - au precizat reprezentanții ISU Cluj. 

Potrivit ISU Cluj, incendiul se manifestă generalizat la mansarda hotelului cu 4 niveluri, aproximativ 1000mp.

„Nu sunt anunțate până în prezent persoane care să solicite consult medical. Acționează la locul incendiului cinci autospeciale de stins incendii și două autoscări, iar suplinitar au fost solicitate în sprijin trei autospeciale de stins incendii și două autoscări din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca, Detașamentul Turda, precum și de la ISU Bistrița-Năsăud“ - au mai precizat reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE: 

Pentru sprijinul operațiunilor de stingere a incendiului și asigurarea intervențiilor curente sunt dislocate două autospeciale de mare capacitate și o autoscară din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, o autospecială de mare capacitate din cadrul ISU Mureș și o autospecială de mare capacitate din cadrul ISU Salaj. 

La momentul izbucnirii incendiului, la hotel erau cazate 2 persoane, însă doar una se afla în interior. Totodată, din partea hotelului, în incintă se aflau 15 angajați. Cu toții s-au autoevacuat.

Suntem sprijiniți de către Primăria Dej, care a trimis la fața locului trei cisterne - au precizqat reprezentanții ISU Cluj


Citește și: 

Incendiu de amploare în județul Harghita. mai multe garaje, cuprinse de flăcări (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii