Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu de amploare în zona digului dintre localitățile I.C. Brătianu și Grindu din județul Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

31 Mar, 2022 17:14 1104 Marime text
incendiu de vegetație uscată în județul Tulcea. foto: ISU DeltaPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea, Secția de Pompieri Măcin intervin cu un echipaj format din 7 subofițeri pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce se manifestă pe aproximativ 7 hectare în zona digului dintre localitățile I.C. Brătianu și Grindu. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Daniel Năstase, deoarece incendiul se manifestă violent fiind alimentat de egetația uscată și ajutat de rafalele de vânt, există pericolul de extindere iar în sprijin a fost solicitat și un al doilea echipaj din cadrul Secției de Pompieri Măcin. 

Misiunea este în acest moment în dinamică. 

❗️ATENȚIE❗️

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea vă recomandă următoare măsuri de prevenire:

În cazul incendiilor de vegetație uscată, flăcările se întind cu repeziciune pe o suprafață foarte mare, iar pompierii depun un efort considerabil pentru a opri propagarea arderii. În condiții de vânt puternic și vegetație uscată abundentă, astfel de situații pot deveni delicate mai ales dacă în zona câmpurilor arzânde se află locuințe.

Pentru evitarea producerii arderilor necontrolate în perioada imediat următoare, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face apel către cetăţeni să respecte măsurile specifice de prevenire a incendiilor. Utilizarea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu şi pe timp de vânt este interzisă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii