Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu de amploare în județul Arad. Un cort în care erau depozitate ATV-uri, mistuit de flăcări

ro

25 Sep, 2022 14:16 994 Marime text
Pompieri. Foto: Facebook/IGSUÎn această după-amiază (25.09.2022), în jurul orei 13:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un cort în care erau depozitate ATV-uri, în localitatea Zăbrani. 

Potrivit ISU Arad, pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, încadrate cu 8 subofițeri și 4 soldați. În sprijinul forțelor a intervenit și SVSU Zăbrani cu două autospeciale de stingere. 

La sosirea echipajelor, incendiul era lichidat de pompierii voluntari ai SVSU Zăbrani. Pompierii militari arădeni au intervenit pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului. 

„În urma flăcărilor a ars în totalitate corul confecționat din pânză, precum și 13 ATV-uri depozitate în interiorul acestuia. De asemenea a fost afectat și un container modular aflat în proximitatea cortului. 

Nu s-au înregistrat victime. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: "scurtcircuit electric" - au mai precizat reprezentanții ISu Arad.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii