Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu cu final tragic în Bihor!

ro

22 Jan, 2024 19:03 688 Marime text

foto: pexels
Un bărbat în vârstă de 94 de ani a decedat, după ce, cel mai probabil, într-o clipă de neatenție, i s-au aprins hainele de la flacăra aragazului, în timp ce gătea. 

Luni, 22 ianuarie a.c., la ora 14.23, o apelantă a numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o locuință din Săcueni, precizând totodată faptul că a stins incendiul, care se manifesta la un aragaz și un scaun și că proprietarul casei, pe care l-a găsit căzut în bucătărie, era, cel mai probabil, decedat. 

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității.

Din nefericire, pentru proprietarul casei, care prezenta  arsuri de gradul III, pe aproximativ 70% din suprafața corpului, nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat, transmite ISU Bihor. 


Echipajul de stingere a procedat la înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și stabilirea cauzei probabile de producere a acestuia.

În urma incendiului, generat, cel mai probabil, de utilizarea focului deschis în spații închise fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor, au ars un aragaz și un scaun.


Citește și:

Jandarmii eroi din Suceava, confruntare cu focul pentru a salva o viață!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii