Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendii provocate de trăsnet, în comunele Cetariu și Bratca din județul Bihor

ro

25 Sep, 2023 12:29 787 Marime text
Sursă foto: ISU Bihor
  • În perioada 23 - 24 septembrie 2023, pompierii militari bihoreni au acționat pentru stingerea a două incendii, a căror cauză probabilă a constituit-o trăsnetul, respectiv pentru degajarea copacilor doborâți de vântul puternic.
 
În perioada 23 - 24 septembrie 2023, pompierii militari bihoreni au acționat pentru stingerea a două incendii, a căror cauză probabilă a constituit-o trăsnetul, respectiv pentru degajarea copacilor doborâți de vântul puternic, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor.
 
În seara zilei de sâmbătă, 23 septembrie 2023, în jurul orei 22.20, echipajele Gărzii de Pompieri Sălard au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Tăutelec, comuna Cetariu.
Incendiul, care se manifesta la deșeuri din lemn și la paie depozitate în curtea gospodăriei, a fost stins în aproximativ 40 de minute, forțele de intervenție împiedicând propagarea flăcărilor la o magazie aflată în imediata proximitate a focarelor, în care erau depozitate cantități mari de lucernă, paie și material lemnos.
 
Evenimentul s-a soldat cu arderea unei cantități de aproximativ trei metri cubi de deșeuri lemn, compost și paie.
 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, 24 septembrie 2023, între orele 00.05 - 00.45, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au localizat și lichidat un incendiu izbucnit la un depozit de furaje din cadrul unei gospodării situate în localitatea Ponoară, comuna Bratca.
 
În urma evenimentului, au ars acoperișul construcției, pe o suprafață de circa 60 de metri pătrați, o oaie și șase baloți de fân.
 
Tot în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pompierii Detașamentului 2 Oradea, Detașamentului Marghita și Detașamentului 1 Oradea au acționat în Sălard și pe strada Herculane din Marghita pentru degajarea a doi copaci, doborâți de vântul puternic pe carosabil și pe firele de comunicații, respectiv pe strada Morii din Oradea, pentru îndepărtarea unei crengi căzute pe un autoturism, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
ISU Giurgiu: Incendiu violent, într-o gospodărie din Vânătorii Mici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii