Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încălţăminte sport contrafăcută, confiscată

ro

06 Feb, 2014 00:00 1671 Marime text
Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au descoperit peste 3.800 de perechi de încălţăminte sport susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 96.000 de euro, ca urmare a controlului efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială din Bucureşti.

Inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa Sud, acţionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială din Bucureşti.
Ca urmare a acestui control, inspectorii vamali au reţinut 3.840 de perechi de încălţăminte sport (tenişi) susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii Energie, cu o valoare de piaţă de aproximativ 96.000 de euro.
Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi ale Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii