Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Încă un bloc cuprins de flăcări, în ziua de Paște. Degajări mari de fum și zeci de persoane evacuate, printre care și copii (FOTO)

ro

16 Apr, 2023 15:03 1238 Marime text


UPDATE 

Incendiul a fost lichidat de pompieri, astfel acesta nu s-a extins la alte locuințe din imobilul de tip P+3E. 

A fost afectată de flăcări în totalitate, o garsonieră, de aproximativ 12 mp. De asemena, au fost afectate de fum, holul și casa scării. 

Pompierii au evacuat un număr de 30 de persoane dintre care 25 erau minori. 

3 adulți și 2 minori au primit îngrijiri medicale, în urma cărora o persoană de 18 ani a fost transportată la CPU Mediaș cu atac de panică. Restul de 4 persoane au refuzat transportul la spital. 

Cele 50 de persoane autoevacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

În garsonieră nu se afla nici o persoană în momentul izbucnirii incendiului.  Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la un aparat de încălzire improvizat. 


Știrea inițială 

Pompierii Medieșeni intervin în aceste momente pe strada Tineretului din Mediaș pentru localizarea si lichidarea unui incendiu la un apartament situat la parterul blocului. 

La față locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cisternă de alimentare cu apă, o autospecială de transport victime multiple, două echipaje SMURD și o ambulanță SAJ., transmite ISU Sibiu. 


Se lucrează pentru lichidarea incendiului care se manifestă cu degajări mari de fum. 

Până la acest moment au fost evacuate din bloc aproximativ 40 persoane, iar alte 50 s-au autoevacuat. O femeie în vârstă de 83 de ani a fost transportată la spital, conștientă cu dispnee. Echipajele medicale mai evaluează în aceste momente 3 persoane.

Intervenția este în desfășurare. 


foto: ISU Sibiu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii