Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ultimile zile, în județul Constanța La Mangalia, polițiștii au aplicat amenzi de peste 8.000 lei

ro

25 Sep, 2023 16:11 667 Marime text



 
  • În doar o singură zi, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.000 de lei, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise
 
La data de 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.000 de lei. Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare” transmite IPJ Constanța într-un comunicat.
 
Totodată, în perioada 22 - 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de disciplină rutieră.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare, încheie sursa citată.

Citește și

Șofer fără permis urmărit în trafic de polițiștii IPJ Tulcea. Suspectul, depistat în județul Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii