Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ultima zi a festivalului UNTOLD, Robbie Williams a îngenuncheat în fața publicului. El a cântat în duet cu tatăl său

ro

05 Aug, 2019 18:03 1423 Marime text
 
Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una care a depășit așteptările tuturor participanților de la ediția aniversară din acest an. Peste 97.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului.

Unul dintre cei mai așteptați artiști ai acestei ediții a fost cântărețul britanic, Robbie Williams. Super-starul le-a oferit zecilor de mii de fani un show live incredibil, iar timp de mai bine de o oră și jumătate i-a purtat prin hituri atât de cunoscute tuturor. Producția a fost una impresionantă, cu zeci de instrumentiști, dansatori, backing-vocals, costume și decorațiuni.

Una din surprizele serii a fost momentul când Robbie Williams l-a invitat pe scenă pe tatăl, alături de care a interpretat o melodie. Profund impresionat de publicul festivalului, artistul britanic, a îngenunchiat pe scenă, mulțumind oamenilor prezenți, pentru energia transmisă.

La finele show-ului, fanii nu s-au putut despărții de artist și i-au aclamat numele minute în șir, așa că artistul a revenit pe scenă și a mai interpretat legendara  “My Way”, a lui Frank Sinatra.  

Pe scena principală a festivalului au urcat Kungs, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta și Martin Garrix. Dj-ul francez, David Guetta a revenit la Cluj-Napoca, după ce a fost prezent la prima ediție a festivalului UNTOLD. Artistul s-a declarat impresionat de ceea ce a devenit UNTOLD, în doar 5 ani.

„UNTOLD este incredibil ce ai devenit față de acum 4 ani când te-am văzut prima dată. România, ești impresionantă și te iubesc!”, a declarat pe scenă, David Guetta. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii