Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In luna iubirii „Cupidon in sevraj" (galerie foto)

ro

23 Feb, 2010 04:07 2757 Marime text
cupidon_in_sevraj.jpg„Ne lovim de vicii la fiecare pas şi nici măcar nu realizăm asta... Aşa stă treaba cu drogurile astea!" a fost moto-ul concursului de karaoke organizat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa (CPECA), activitate de promovare a unor alternative sănătoase de petrecere a timpului liber.

Sâmbătă, începând cu ora 20.00, CPECA Constanţa a organizat, în Club Doors, ce-a de-a doua ediţie a evenimentului intitulat „Cupidon în sevraj". Prin această acţiune s-a urmărit diminuarea prevalenţei consumului de droguri în cluburi şi discoteci prin muzică şi dragoste, oferind posibilitatea celor prezenţi să participe la un concurs de karaoke. Potrivit reprezentanţilor CPECA, adolescenţii prezenţi la această activitate au apreciat modul inedit prin care concurenţii au transmis mesajul „dependenţa de droguri, alcool şi tutun poate fi înlocuită de «dependenţa» de muzică şi dragoste", lucru răsplătit de reprezentanţii Centrul Antidrog care au oferit premii în bani şi cadouri, puse la dispoziţie de sponsori.

Premiul I la concursul de karaoke de anul acesta a fost adjudecat de Gabriela Atanasov, premiul II de Alexandru Carapcea, iar premiul III de Bianca Dima.

La acest eveniment a participat şi trupa Linia 2, astfel că acţiunea demarată de CPECA s-a bucurat de un real succes.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daria 16 Mar, 2010 17:55 HaHaHa