Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În cursul zilei de ieri au fost depistate 19 persoane urmărite național sau internațional

ro

11 Nov, 2023 12:56 639 Marime text
Foto: IPJ TulceaAngajații Ministerului Afacerilor Interne au avut ca principale misiuni, în cursul zilei de ieri, asigurarea intervenției eficiente în situații de urgență, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, creșterea gradului de siguranță rutieră și supravegherea și controlul frontierei de stat.

Potrivit MAI, personalul structurilor operative a intervenit la 3.858 de evenimente, 2.453 fiind circumscrise menținerii ordinii publice, iar 1.405 circumscrise situațiilor de urgență.

„La nivelul structurilor de poliție au fost semnalate 778 de posibile infracțiuni, aproape 20 % dintre acestea fiind din oficiu. Echipajele de ordine publică au prins în flagrant 131 de autori de infracțiuni, care au săvârșit 124 de fapte penale.

Față de 48 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

În cursul zilei de ieri au fost depistate 19 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

Polițiștii rutieri au acționat, la nivelul întregii țări, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. În urma acțiunilor din teren, au fost retrase 333 de certificate de înmatriculare și au fost reținute 529 de permise de conducere, dintre care 46 pentru consum de alcool și 9 pentru consum de droguri sau alte substanțe interzise“ - au mai precizta reprezentanții MAI.


Tot ieri, polițiștii și jandarmii au constatat 8.433 de contravenții pentru care au aplicat amenzi în valoare de peste 3 milioane de lei. La rândul lor, pompierii au efectuat 163 de controale pe linia prevenirii situațiilor de urgență, fiind identificate 33 de obiective care funcționau fără autorizație de securitate la incendiu. Au fost aplicate 635 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 691.500 de lei.

Dintre misiunile pompierilor, 1.158 au fost pentru acordarea asistenței medicale de urgență, 74 pentru stingerea de incendii și 2 pentru descarcerare. Pe parcursul intervențiilor pompierilor a fost salvată o persoană.

Piloții Inspectoratului General de Aviație au executat 8 misiuni aero-medicale, fiind astfel salvate 8 persoane.

Citește și: 

Percheziții la Constanța, București și Otopeni într-un dosar de evaziune fiscală
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii