Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident la Agigea. Sau cum e să fii băut, să n-ai noroc, să apară și stâlpul în drum (galerie foto)

ro

20 Dec, 2020 00:06 3444 Marime text
  • Accident în comuna Agigea pe strada Zmeurei

Aseară, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Constanța, au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Zmeurei din localitatea Agigea.
 

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța a declarat că „deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o autoaccidentare, fiind identificat un bărbat, de 64 de ani, autoturismul pe care acesta îl conducea intrând în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune”.


Și de aici necazurile

Oficialul IPJ mai spune că „în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Mai așa pe înțelesul tuturor: șoferul băut a trecut prin dreptul stâlpului, la momentul nepotrivit, a luat curba mult prea larg și l-a nimerit în plin.

Acum va trebui să răspundă în fața anchetatorilor, a celor care au stîlpul în proprietate, să își repare singur mașina și să explice și nevestei ce și cum.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii