Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Implicat un șofer băut Un bărbat de 33 de ani și-a găsit sfârșitul pe șosea, după ce mașina în care era s-a făcut praf! (FOTO)

ro

30 Apr, 2023 08:53 1832 Marime text
Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 29 Aprilie 2023, pe DN10, în localitatea Nehoiașu din județul Buzău.

Din primele informații, un grav accident rutier a avut loc pe DN10, în localitatea Nehoiașu, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.

Potrivit IPJ Buzău, autoturismul condus pe DN10 dinspre Buzău către Brașov, de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Nehoiu, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din Nehoiu.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemei.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


sursa: infotraficromania.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii