Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobile prădate de hoți. Hoțul a furat chiar și de pe un șantier!

ro

15 Nov, 2023 19:11 1000 Marime text

Polițiștii Postului de Poliție Giroc au reținut un bărbat, în vârstă de 61 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

La data 14 noiembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 61 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi din imobile situate în localitatea Chișoda, județul Timiș, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3500 de lei, informează IPJ Timiș. 

În fapt, în perioada 6-13 noiembrie a.c., acesta ar fi pătruns prin efracție în 2 imobile și un șantier din Chișoda, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv o autofiletantă, o roabă, o pompă de apă, aproximativ 200 de bucăți de etrieri folosiți în construcții, o cameră video și un portofel de conținea suma de 1480 de lei.

În urma probatoriului administrat, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, ulterior magistrații dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile, a mai punctat Poliția. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.


Citește și:

Tânăr de 21 de ani, reținut pentru 11 furturi din mașini. Unde a fost găsit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii