Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobile din administrarea MApN situate în judeţul Constanţa ce urmează a trece din domeniul public în domeniul privat al statului. Despre ce este vorba

ro

17 May, 2017 00:00 5060 Marime text
În urmă cu câteva zile, a fost postat pe site-ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale - secţiunea Transparenţă decizională un proiect de act normativ privind aprobarea unor modificări şi completări în inventarul unor bunuri imobile din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, ca urmare a reevaluării din mai multe judeţe, printre care şi Constanţa.
 
Conform proiectului de hotărâre de Guvern, este vorba despre aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al statului a unor construcţii amplasate în incinta imobilelor aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în vederea scoaterii din funcţiune şi casării acestora.
Pentru construcţiile din judeţul Constanţa, este vorba despre mai multe pavilioane situate în oraşul Murfatlar, strada General Vasile Milea nr. 2.
 
Iată lista construcţiilor aflate în discuţie, alături de suprafaţa acestora:
Pavilionul S1: suprafaţa construită = 69,00 mp;
Pavilionul S4: suprafaţa construită = 69,00 mp;
Pavilionul S6: suprafaţa construită = 69,00 mp;
Pavilionul F1: suprafaţa construită = 105,00 mp;
Total valoare contabilă: imobil 342 - parţial = 20.580,80 de lei.
 
Facem precizarea că documentele în cauză nu sunt clasificate şi nici nu ştim ce destinaţie vor avea acestea după preluare.
 
Mai citeste si
 
Proiect de lege. Teren dintr-o zonă mirifică a județului Constanța transferat la MApN. Obiectiv militar existent ce trebuie relocat (galerie foto) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii