Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini surprinse la locul accidentului de la Cernavodă! Cum arată mașina implicată în tragedie (GALERIE FOTO)

ro

09 Apr, 2023 12:46 6639 Marime text
Un tânăr de 19 ani a murit iar alți doi tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un cumplit accident rutier la Cernavodă. 

Din primele informații, după impactul cu un copac de pe marginea drumului mașina s-a răsturnat. 

Astăzi, la locul accidentului au fost aprinse candele pentru tânărul care și-a pierdut viața în tragedie. 

În urma impactului cu copacul mașina, ce ar apaține unei firme de pază, a fost avariată aproape în totalitate. Și copacul a fost rupt și pus la pământ. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 8 aprilie a.c., în jurul orei  23.25, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă – Formațiunea Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe Șoseaua de Centură s-a produs un accident rutier.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe Șoseaua de Centură și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, vehiculul ar fi părăsit partea carosabilă, s-ar fi răsturnat și ar fi intrat în coliziune cu un copac. 
În urma accidentului rutier au rezultat decesul unui bărbat, de 19 ani, vătămarea corporală ușoară a unui bărbat, de 18 ani, ambii pasageri în autoturism, precum și vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. 
În cauză  s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii