Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante în județul Galați! Două fetițe de 12 ani, spulberate pe trecere de o autoutilitară. Accidentul, surprins de camere de supraveghere (VIDEO)

ro

13 Feb, 2023 08:35 1362 Marime text
Foto: IPJ GalațiLa data de 12 februarie 2023, la ora 16:01, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Barcea, județul Galați a avut loc un eveniment rutier.

Potrivit IPJ Galați, din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Liești, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci, în interiorul localității Barcea, când a ajuns la marcajul pietonal amplasat în dreptul primăriei, a surprins și accidentat două minore, ambele cu vârsta de 12 ani, din comuna Barcea, care se angajaseră în traversarea străzii în mod regulamentar.

„În urma accidentului rutier cele două minore au suferit mai multe leziuni, astfel că una dintre acestea a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați, iar cealaltă la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii