Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier în județul Tulcea. Patru persoane rănite. Unul din autoturisme transporta pe o remorcă stupi cu albine (GALERIE FOTO)

ro

27 Aug, 2022 09:11 3210 Marime text
 Imagine de la eveniment, foto: ISU Delta Tulcea
În această dimineață, prin apel la numărul unic de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a fost anunțat că la intrarea în localitatea Babadag, dinspre mun. Tulcea, s-a produs un accident rutier între două autoturisme cu mai multe persoane implicate, din care una încarcerată. 


Imediat, către locul unde s-a produs accidentul a fost direcționat un echipaj cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare dar și un echipaj medical cu o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag.

La fața locului, salvatorii au găsit 4 persoane, implicate în accident, iar două dintre acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului de către echipajul medical al SAJ Tulcea și SMURD, refuzând transportul la o unitate medicală. , transmite ISU Delta Tulcea. 


Salvatorii au luat toate măsurile de prevenire a unui incendiu prin deconectarea bornelor de la baterie, riscul fiind unul destul de ridicat pentru că una din auto transporta pe o remorcă stupi cu albine.


Mai multe imagini, în secțiunea Galerie foto a materialului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii