Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU a angrenat un număr de 745 de pompieri și 310 mijloace tehnice la granița cu Ucraina și Republica Moldova

ro

09 Mar, 2022 11:02 934 Marime text
Pompieri ISU Călărași în misiune în vama Isaccea. Foto: ISU CălărașiA fost o altă zi solicitantă pentru pompierii din întreaga țară, cele mai numeroase misiuni fiind derulate în zona București-Ilfov și în județele Cluj, Galați și Prahova, informează IGSU. 

Astfel, o pondere de aproape 80% din totalul intervențiilor a constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele de paramedici SMURD (1.170 de cazuri din totalul de 1.464 de situații de urgență gestionate).

„Concomitent cu misiunile desfășurate, pompierii acționează în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor ucraineni veniți în România, prin operaționalizarea unor tabere mobile în localități din zona de frontieră, transport persoane și ajutoare materiale.
În data de 08.03.2022, pentru gestionarea afluxului masiv de persoane care au intrat pe teritoriul României la granița cu Ucraina și Republica Moldova, IGSU a angrenat un număr de 745 de pompieri și 310 mijloace tehnice“ - au precizat reprezentanții IGSU.

Sursa foto: ISU Călărași
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii