Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iași Opt bărbați, acuzați că și-au torturat doi prieteni, zdrobindu-le degetele cu ciocanul

ro

12 Dec, 2021 17:49 1227 Marime text


Opt bărbați din Iași au ajuns în instanță, fiind acuzați că au torturat două persoane.


Aceștia sunt acuzați că au zdrobit cu ciocanul degetele victimelor și că le-au tăiat urechile cu cleștele.



În noaptea de 9 decembrie, două persoane cu răni vizibile au ajuns la poliție pentru a depune plângere. La scurt timp, polițiștii i-au identificat pe agresori, informează Bună Ziua Iași.



În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că este vorba despre o ceartă între cunoscuți. Totul a pornit de la niște telefoane mobile dispărute.



Victimele sunt internate în spital și încă au nevoie de ingrijiri medicale. 



Potrivit IPJ Iași, cei opt sunt acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, tâlhărie calificată, amenințare, influențarea declarațiilor și sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri. 


 

„La data de 9 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au desfășurat opt percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, tâlhărie calificată, amenințare, influențarea declarațiilor și sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri.

În urma perchezițiilor au fost ridicate bunuri și obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor și un autoturism.

De asemenea, opt tineri au fost conduși la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale Iași, iar la acțiune au participat și polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și jandarmi”, au precizat reprezentanții IPJ Iași”


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook.com/ Poliția Română

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii