Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ialomița Patru persoane rănite într-un accident rutier la Slobozia. Unul dintre șoferi era băut

ro

01 Dec, 2021 10:19 1943 Marime text
Patru persoane au fost rănite noaptea trecută într-un accident în municipiul Slobozia, județul Ialomița. 

”Potrivit IPJ Ialomița, la data de 1 decembrie, în jurul orei 02:00, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 4 persoane. 

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Ianache cu Orion, ca urmare a coliziunii dintre 2 autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 și 23 de ani, din municipiul Slobozia” - au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.


În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor 2 șoferi, precum și rănirea a două tinere, în vârstă de 20 și 23 de ani, ce se aflau în cele 2 autoturisme. 

La fața locului a intervenit și un echipaj Distrigaz, pentru întreruperea alimentării unui contoar avariat în urma coliziunii.

”Șoferii au fost testați cu aparatul Drager, în cazul tânărului de 22 de ani rezultatul a fost negativ, în timp ce alcooltestul șoferului de 23 de ani a indicat valoarea de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” - au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Sursa foto: IPJ Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii