Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:27 01 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupare infracțională organizată destructurată de procurori și polițiști în urma unor descinderi în mai multe județe

ro

24 Nov, 2021 14:16 519 Marime text
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Suceava, efectuează astăzi, 24 noiembrie, 24 de percheziții domiciliare, în județele Ilfov, Olt, Cluj, Neamț, Vaslui și Suceava, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri de risc, punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unei locuințe sau a unui local, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrvit reprezentanților IPJ Suceava, din cercetări a reieșit că, în județul Suceava, ar fi fost constituit un grup infracțional organizat, format din mai multe persoane, care ar fi desfășurat activități de comercializare de cannabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, vor fi conduse, în vederea audierii, 16 persoane. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Olt, Vaslui și Cluj și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Vaslui și Cluj. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Suceava. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii