Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grav accident rutier, aseară, la Brezoi-Vâlcea. A fost implicat un autotren de Constanța. O victimă încarcerată (galerie foto)

ro

30 Jun, 2021 03:14 2474 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 206+400 de metri, în zona localității Brezoi, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier între un autoturism și un autotren. În urma impactului, șoferul autoturismului este încarcerat, dar conștient.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor de la poliție, ambulanță și descarcerare.

Totodată, potrivit ISU Vâlcea, prin vocea purtătorului de cuvânt spune că „membrii echipei de descarcerare au fost solicitați pentru salvarea unei victime în urma producerii unui accident rutier pe DN7 între Călimanești și Brezoi, în punctul La apeduct”.

Din cauza neatenției șoferul unui autoturism a pierdut controlul autoturismului cu care se deplasa izbindu-se frontal de un autocamion încărcat cu apă.

În urma impactului a rezultat o victimă, încarcerată, dar conștientă.

La fața locului au acționat trei echipaje ale ISU Vâlcea: o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și de la Garda de Intervenție Râmnicu Vâlcea o autospecială de descarcerare și două ambulanțe ale SAJ.

Victima, un bărbat de 63 de ani, a fost descarcerata la scurt timp de la sosirea echipajelor la fața locului.

Acesta a fost preluat de SAJ cu excoriatii si dureri abdominale.

Pe durata intervenției traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de 40 de minute.

Facem precizarea că autotrenul este al unei firma din Constanța specializată în activitaăți de transport.
 
Sursa foto: ISU Vâlcea
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii