Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grav accident la intersectia Mangaliei cu Pandurului (galerie foto)

ro

31 May, 2010 03:36 2922 Marime text

accident.jpgUn eveniment rutier s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 10.15, în Constanţa. La intersecţia străzii Pandurului cu şoseaua Mangaliei, Ionel Hiper în vârstă de 51 de ani, şoferul autoturismului Dacia cu numărul de înmatriculare CT 01 RLC, nu a acordat prioritate cu viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volvo cu numărul de înmatriculare CT 36 MAS. În urma impactului, Alexandru Dima în vârstă de 50 de ani, şoferul Volvo-ului, a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

„Era verde şi vroiam să fac stânga să intru pe Pandurului. Din păcate, nu am acordat prioritate", ne-a declarat şoferul autoturismului Dacia. Acesta se va alege cu dosar penal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nae 31 May, 2010 11:45 bai, hoitarilor, v-a luat gura pe dinainte. care "grav accident de circulatie"?! Doamne fereste, masinile alea nu arata chiar harcea-parcea, pe langa faptul ca spuneti si voi ca soferul doar a fost ranit, nici macar "grav" nu precizati.
  • babanovac 31 May, 2010 11:16 Din cate stiu eu, imbecilul ala care a vrut sa faca stanga de pe soseaua Mangaliei pe strada Pandurului, chiar nu avea ce prioritate sa acorde, pentru ca acolo este interzis virajul la stanga. Nu ai voie sa te deplasezi decat inainte si la dreapta. Sunt semne de circulatie clare si la obiect. Legislatia rutiera e prea blanda la noi. Nemernicului aluia care nu a respectat semnele de circulatie punand in pericol viata celorlalti participanti la trefic, ar trebui sa i se suspende permisul de conducere cel putin 1 an de zile.