Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grafică și creație Concursul cu premii cu tema „Tulcea-Suzhou, drumul prieteniei“, la ediția a II-a. Până când se pot transmite creațiile

ro

25 Aug, 2021 09:31 1627 Marime text

  • Logo-urile, scan-urile după lucrări, fotografiile după machete, înregistrările video, creațiile literare în format doc vor fi transmise pe e-mail-ul comunicare.cjtulcea@yahoo.com până pe data de 27 septembrie 2021, ora 12.00.
Consiliul Județean Tulcea organizează concursul cu premii cu tema „Tulcea-Suzhou, drumul prieteniei“, ediția a II-a, pentru a marca aniversarea celor 26 de ani de prietenie dintre județul Tulcea și municipalitatea din Suzhou (Republica Populară Chineză).

Concursul „Tulcea-Suzhou, drumul prieteniei” include două secţiuni:
  • #Grafică, care vizează crearea unui logo, care să fie utilizat pe materialele de promovare aferente acțiunilor comune organizate de județul Tulcea și municipalitatea din Suzhou;
  • #Creație, având drept scop evidențierea relației speciale care unește Tulcea și Suzhou, două regiuni având moșteniri culturale diferite, modalitatea de exprimare putând îmbrăca o multitudine de forme: muzică, dans, fotografie, desen, pictură, realizarea de machete, colaje, compunere, poezie etc.
La secțiunea Grafică nu există limitări de participare care țin de vârstă, domiciliu și cetățenie.

La secțiunea Creație pot participa doar #elevi ai unităților de învățământ care funcționează pe raza județului Tulcea.

Logo-urile, scan-urile după lucrări, fotografiile după machete, înregistrările video, creațiile literare în format doc vor fi transmise pe e-mail-ul comunicare.cjtulcea@yahoo.com până pe data de 27 septembrie 2021, ora 12.00.

După transmiterea lucrărilor în format electronic, participanții sau reprezentanții acestora vor contacta telefonic Serviciul Relații Externe, Comunicare, Anticorupție și Promovarea Județului, la tel. 0240502208/0240502209, în cazul în care nu li s-a transmis pe e-mail o confirmare de primire a lucrării.

Pe data de 29 septembrie 2021, vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat și pe site-ul Consiliului Județean Tulcea, accesând următorul link:
http://cjtlsps01:39314/sites/cjtulcea/pages/stiri.aspx?ID=1537

Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii