Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Giurgiu Dosar penal pe numele unui bărbat acuzat de rănirea și schingiuirea animalelor. Incredibil ce au găsit polițiștii la locuința acestuia

ro

04 Dec, 2021 17:02 1383 Marime text
Polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat la locuința căruia au descoperit 150 de câini și trei cani, în pericol.


Potrivit IPJ Giurgiu, bărbatul în vârstă de 57 de ani din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.
 

"La data de 2 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Giurgiu au organizat o acţiune în comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, la domiciliul unui bărbat, de 57 de ani. Acţiunea a avut ca scop punerea în executare a unui mandat de percheziţie domiciliară emis de către Judecătoria Giurgiu, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.


În urma acţiunii au fost identificate 150 de câini şi trei cai în stare de pericol, cărora nu le erau asigurate condiţiile de bunăstare prevăzute de lege.

Toate animalele au fost preluate cu sprijinul Consiliului Judeţean Giurgiu, în vederea plasării la un adăpost. 

„Datorită colegilor noștri de la Biroul pentru Protecția Animalelor Giurgiu, 153 de suflete necuvântătoare au fost salvate și plasate într-un adăpost.

Bărbatul, care nu se prea ocupa de ele, este acum cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rănire sau schingiure a animalelor“ - se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Poliția Română. 

Sursa foto: Facebook/Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii