Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghiozdane confiscate la Agigea

ro

05 Jul, 2013 00:00 1217 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
În urma controlului au fost descoperite 575 de ghiozdane susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 35.000 de lei dacă ar fi fost originale. Marfa purta însemnele distinctive ale firmei „Princess” şi a fost ridicată de către lucrătorii vamali în vederea confiscării.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean chinez în vârstă de 36 ani, cu reşedinţa în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii