Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GALERIE FOTO Accident grav pe DN1A în Prahova! Două persoane, inconștiente și incarcerate. A intervenit și elicopterul SMURD

ro

21 Jul, 2023 11:26 1100 Marime text
Mașina implicată în accidentul de pe DN1A. Sursă foto: ISU Prahova
  • Accident grav produs pe DN1A în zona comunei Valea Călugărească din Prahova.
  • 15 persoane au fost transportate de urgență la spital.
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Prahova a anunțat într-un comunicat de presă că pe DN1A, zona comunei Valea Călugărească, s-a produs un accident rutier între un microbuz și o mașină.
 
Pompierii militari intervin pentru asigurarea masurilor specifice, descarcerarea și acordarea primului ajutor medical în cazul producerii impactului.
 
La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și, în sprijin, au fost alocate două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.
 
Din informațiile primite până în acest moment, au existat 13 ocupanți în microbuz și doi în autoturism, nouă de sex feminin și șase de sex masculin. Dintre care, 13 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Ploiești, iar una cu elicopterul SMURD către o unitate spitalicească din București.
 
A fost activat planul rosu de intervenție.
 
La fata locului a aterizat și elicopterul SMURD.
 
Ulterior, au acționat un număr de 38 de pompieri militari cu următoarele mijloace: două autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanță pentru transport victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și șapte ambulanțe SMURD, precum și două autospeciale de primă intervenție și comandă.
 
De la SAJ au intervenit în sprijin șase echipaje.
 
Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri suplimentare.
 
Ocupanții autoturismului, persoane de sex feminin, au fost preluate de elicopterul SMURD, respectiv de o ambulanță de terapie intensivă mobilă. 
 
Citește și:

Accident rutier la ieșire de pe A4 Ovidiu-Agigea, către Constanța. O victimă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii