Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galați Un bărbat a fost prins la volanul unei mașini fără permis de conducere. Șoferul, cercetat în alte două dosare pentru aceeași infracțiune

ro

30 Aug, 2023 12:55 920 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • A treia oară cu… ghinion pentru un bărbat de 30 de ani din comuna Liești, județul Galați, care ar fi fost depistat de trei ori de polițiști conducând mașini fără permis de conducere.
  • În urma celei de-a treia infracțiuni, bărbatul a fost arestat.
 
La data de 29 august 2023, în jurul orei 12:00, un echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești a observat în trafic, pe DJ 254, în localitatea Ivești, județul Galați, un autoturism care se deplasa dinspre strada Blăjerii de Sus, către DN 25, iar când a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, conducătorul auto nu a oprit, chiar dacă semnalele acustice și luminoase erau în funcțiune, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați.
 
Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto, folosind și semnalele luminoase și acustice de la autospeciala de serviciu, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar după ce polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, după circa 100 de metri, bărbatul aflat la volan, a oprit în dreptul unei stații pentru mijloace de transport în comun.
 
S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, fiind vorba de un bărbat, cu vârsta de 30 de ani, din comuna Liești, județul Galați, însă a declarat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
 
La testarea atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel de substanțe psihoactive, rezultatul a fost negativ.
 
În urma verificărilor în bazele de date a fost confirmat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, dar s-a stabilit și că acesta este cercetat în alte două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
         

„În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar după activitățile preliminare de cercetare și administrarea probatoriului în cauză, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului“, adaugă sursa.

 
Persoana a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând ca aceasta, în cursul zilei de astăzi, 30.08.2023, să fie prezentată la Judecătoria Liești, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citește și:

Galați: O barcă cu mai mulți minori s-a răsturnat pe Dunăre. Femeia care conducea barca, sub influența unui drog
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii